Дубівська громада

Івано-Франківська область, Калуський район

«Робота для ВПО: ти потрібен»

Дата: 06.10.2023 11:50
Кількість переглядів: 125

У рамках інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен» днями відбулася зустріч фахівців Рожнятівського управління Калуської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості із внутрішньо переміщеними особами у Дубівській сільській раді та виїзний захід у Цінівському старостинському окрузі.

Під час заходів присутні отримали інформацію про послуги служби зайнятості, поради щодо пошуку роботи та можливості онлайн-навчання на освітніх платформах.

В ході спілкування фахівці служби зайнятості детально розповіли про компенсаційні програми для роботодавців, спрямовані на створення нових робочих місць, офіційне працевлаштування найманих працівників, отримання ваучерів на навчання для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці, а також повідомили про урядову програму «єРобота», яка дає можливість отримання мікрогрантів на створення та розвиток власного бізнесу.

На завершення заходу внутрішньо переміщені особи отримали індивідуальні консультації щодо працевлаштування, проходження стажування на робочому місці, припинення трудових відносин із роботодавцем на покинутих ними територіях, а також можливості додаткової роботи за сумісництвом.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь