Дубівська громада

Івано-Франківська область, Калуський район

Формування стрілецького батальйону ЗСУ

Дата: 08.02.2023 17:50
Кількість переглядів: 170

          У зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України та з метою адекватного реагування на загрози національної безпеки Дубівська сільська рада повідомляє, що на Прикарпатті триває формування окремого стрілецького батальйону.

         Сьогодні з метою сприяння Збройним Силам України нам необхідно ставати ще сильнішими, дружнішими та пліч-о-пліч продовжувати боротьбу. Україна потребує захисників рідного краю, які готові давати відсіч ворогу. Кожен, хто може долучитися до боротьби з окупантами, повинен це робити.

        Просимо патріотично налаштованих та вмотивованих громадян України, військовозобов’язаних, які перебувають на військовому обліку, внутрішньо переміщених осіб або які тимчасово перебувають на території Дубівської  громади  приєднатися до лав стрілецького батальйону ЗСУ.

       У всіх нас спільна ціль і єдина мета – Перемога. Всіх, хто прагне наблизити нашу перемогу та приєднатися до лав стрілецького батальйону ЗСУ, чекають в другому відділі  Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки,  за адресою смт.Рожнятів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь