Дубівська громада

Івано-Франківська область, Калуський район

Жіноча зайнятість

Дата: 24.05.2022 08:42
Кількість переглядів: 3426

                     Жіноча зайнятість

 

23 травня 2022 року в рамках профорієнтаційного проєкту «Жіноча зайнятість - проблеми і вирішення», який спрямований на формування активної життєвої позиції, адекватної самооцінки, усвідомлення широкого кола своїх можливостей та їх реалізації в Рожнятівській районній філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено майстер-клас для безробітних жінок «Використання джерел інформації про вакансії».

Захід організовано та проведено з метою інформування про сучасні технології пошуку роботи, джерела інформації про вакансії, ознайомлення з їх перевагами та недоліками, а також з метою попередження від шахрайства при працевлаштуванні.

Заступник директора-начальник відділу активної підтримки безробітних районної філії Василь Калиній ознайомив учасників заходу із сучасними джерелами інформації про вакансії, сервісами служби зайнятості, а також перевагами та недоліками інших джерел з пошуку вакансій.

До участі в заході було запрошено головного державного інспектора відділу з питань трудових відносин та зайнятості управління Держпраці в Івано-Франківській області Тараса Василечка, який в онлайн-режимі розповів про те, як уникнути шахрайства при працевлаштуванні та про що насамперед варто пам’ятати.

На завершення заходу учасники отримали вичерпні відповіді на усі запитання та висловили подяку за надану їм корисну інформацію.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь