Дубівська громада

Івано-Франківська область, Калуський район

Робоча зустріч з роботодавцем

Дата: 02.05.2022 22:47
Кількість переглядів: 1285

Робоча зустріч з роботодавцем

 

 

З метою обговорення потреб роботодавця щодо забезпечення найманими працівниками 28 квітня 2022 року в Рожнятівській  районній філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбулася робоча зустріч заступника директора-начальника відділу активної підтримки безробітних Василя Калинія із власником ТОВ «Гант» Сергієм Стеценком за участю головного державного інспектора відділу з питань трудових відносин та зайнятості Управління Держпраці в Івано-Франківській області Тарасом Василечком.

ТОВ «Гант», яке займається виготовленням секційних гаражних воріт,  перемістилось із Київської області, де ведуться бойові дії, в с. Ціневу Калуського району. В даний час роботодавець запрошує на роботу слюсаря із складання металевих конструкцій та комірника.

Під час зустрічі обговорено низку питань відносно шляхів забезпечення роботодавця професійними кадрами, ознайомлено із послугами служби зайнятості, яким він може скористатись. Головний державний інспектор відділу з питань трудових відносин та зайнятості Тарас Василечко надав методичні рекомендації з питань трудового законодавства та роз’яснив його практичне застосування.

 

Рожнятівська районна філія



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь