Дубівська громада

Івано-Франківська область, Калуський район

«Жіноча зайнятість - проблеми і вирішення»

Дата: 09.02.2022 10:44
Кількість переглядів: 576

8 лютого 2022 року в рамках профорієнтаційного проєкту «Жіноча зайнятість - проблеми і вирішення», який стартував в Рожнятівській районній філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості провідним фахівцем з профорієнтації Юлією Комар проведено тренінг «Підготовка резюме» для безробітних жінок, які звернулися до служби зайнятості з метою пошуку роботи та потребують допомоги у підготовці резюме.

Метою заходу є формування практичних навичок написання резюме і ефективного його використання у пошуку роботи.

На заході була присутня директор районної філії Надія Атаманчук, яка презентувала початок проєкту, проаналізувала стан ринку праці та проблеми зайнятості жінок і запевнила у сприянні їхньому працевлаштуванні.

Ю. Комар роз’яснила учасникам, що резюме – це вид документу, в якому подаються короткі відомості про навчання, трудову діяльність та професійні успіхи й досягнення особи, яка його складає. Мета резюме – привернути увагу до себе, при першому заочному знайомстві, справити сприятливе враження й спонукати роботодавця запросити на співбесіду.

На заході проаналізували види резюме, а саме: хронологічне, функціональне, комбіноване, таргетоване, резюме тимчасового працівника, резюме за шаблоном, відеорезюме, тощо. Розглянули структуру резюме, типові помилки при його написанні, вимоги до оформлення та структуру мотиваційного (супровідного) листа. Також на основі отриманої інформації було практично відпрацьовано основні блоки складання резюме.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь