Дубівська громада

Івано-Франківська область, Калуський район

Робоча зустріч з партнерами в рамках профорієнтаційного проєкту «Жіноча зайнятість – проблеми і вирішення»

Дата: 03.02.2022 14:49
Кількість переглядів: 1107

Робоча зустріч з партнерами в рамках профорієнтаційного проєкту «Жіноча зайнятість – проблеми і вирішення»

2 лютого 2022 року працівниками Рожнятівської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено в онлайн - зустріч  з соціальними партнерами та роботодавцями, які залучені до реалізації профорієнтаційного проєкту «Жіноча зайнятість – проблеми і вирішення» для безробітних жінок, які перебувають на обліку в службі зайнятості.

В зустрічі взяли участь заступник директора-начальник відділу організації профорієнтації Івано-Франківського обласного центру зайнятості Ольга Шевчук, директор Рожнятівської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Надія Атаманчук, директор Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості Марія Гопайнич, перший заступник селищного голови Рожнятівської селищної ради Віра Сологуб, начальник служби у справах дітей Рожнятівської селищної ради Оксана Гаєвська, начальник відділу обслуговування громадян № 11  сервісного центру ГУ ПФУ В Івано-Франківській області Олександра Кузик, завідуюча сектору Перегінського бюро правової допомоги відділу безоплатної правової допомоги Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольга Люклян, головний юрист сектору Рожнятівського бюро правової допомоги відділу безоплатної Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмила Колодійчик, директор ТОВ “Редакція газети “Новини Підгір’я” Віра Клим,  фізична особа - підприємець Ірина Мицак.

 

О. Шевчук поінформувала учасників заходу, що метою проєкту є формування в жінок перспективного бачення свого професійного майбутнього, прагнення до активного працевлаштування, підвищення ефективності пошуку роботи в умовах сучасного ринку праці, розповіла про план заходів, участь в них соціальних партнерів та очікувані результати проєкту.

 

Директор  районної філії проаналізувала проблеми жіночої зайнятості, стан ринку праці та надання послуг шукачам роботи і відзначила, що участь в нашому проекті дасть змогу жінкам усвідомити своє реальне становище на ринку праці, сформувати позитивне ставлення до активного працевлаштування, зрозуміти, що гарантія успішності подальшого працевлаштування та професійної кар’єри – це активність самої жінки у реалізації задуманого, постановки власних життєвих та професійних цілей. Звернула увагу на високий рівень безробіття жінок  в районній філії та проблеми у їх працевлаштуванні.

 

Кожний з присутніх висловив своє позитивне бачення щодо започаткування даного проєкту, відзначили його важливу роль для жінок Рожнятівщини та подякували за можливість взяти в ньому участь.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь